wyniki Konkursu grantowego Pozwólmy Ziemi Oddychać

Komisja ekologicznego Konkursu grantowego Pozwólmy Ziemi Oddychać dokonała wyboru wniosków, które otrzymają dofinansowanie w postaci grantów.

Ekologiczny Konkurs grantowy Pozwólmy Ziemi Oddychać spotkał się z dużym zainteresowaniem wśród szkół, organizacji pozarządowych jak i samorządowych instytucji kultury z terenu całej Polski. Wnioski charakteryzowały się różnorodnością pod względem zasięgu podejmowanych działań, zakresu zaplanowanych inicjatyw projektowych jak i pomysłów ich realizacji. Po weryfikacji formalnej, zakwalifikowano do oceny Komisji Konkursowej 102 wnioski. Zgodnie z regulaminem Laureaci otrzymają po 5 tys., 10 tys. zł lub 20 tys. zł

Termin realizacji projektów ekologicznych wyznaczony został na dzień 31.12.2022 r.

Wszyscy Laureaci zostaną powiadomieni drogą mailową na adres wskazany we wniosku.