Idea Wizja Misja Motto Zespół Fundacji Rada Programowa Statut i KRS Sprawozdanie 5lecie

Rada Programowa

Przewodniczący Rady Programowej Fundacji

Aleksandra Gieros-Brzezińska jest dyrektorem Pionu Marketingu i Komunikacji oraz rzecznikiem prasowym PKO Banku Polskiego. W Banku pracuje od 1 listopada 2016 roku.
Do czerwca 2016 r. pełniła funkcję kierownika działu Centrum Informacji i rzecznika prasowego Telewizji Polskiej. Wcześniej, przez dziewięć lat, pracowała w firmie Polkomtel początkowo kierując działem mediów, a potem działem komunikacji korporacyjnej. W latach 2000-2001 była rzecznikiem Ministerstwa Finansów.
Aleksandra Gieros-Brzezińska ma doświadczenie dziennikarskie i redaktorskie. Wiele lat pracowała w mediach, m.in. w dziennikach „Życie” i „Puls Biznesu” oraz miesięcznikach „Marie Claire” i „Manager Magazin”. Współpracowała też m.in. z „Profitem” (obecnie „Forbes”) i „Sukcesem”.
Jest absolwentką Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego.

W-ce Przewodniczący Rady Programowej Fundacji

Maciej Wyszoczarski

Członek Rady Programowej Fundacji

Marta Konopka jest dyrektorem Biura Zarządzania Marką w PKO Banku Polskim. Sprawuje  nadzór nad standardami identyfikacji wizerunkowej Banku, odpowiada za sponsoring i działalność wizerunkowe.
W Banku pracuje od września 2009 roku. Wcześniej była zatrudniona w firmie Xelion Doradcy Finansowi, należącej do Grupy UniCredit, gdzie odpowiadała za marketing operacyjny, a jako dyrektor Departamentu Marketingu i Produktów również za pozyskiwanie partnerów biznesowych w obszarze produktowym i budowanie relacji klientowskich. W latach 1997 – 2004 pracowała w Pekao SA.

Marta Konopka jest absolwentką Wydziału Zarządzania i Marketingu Akademii Ekonomicznej w Katowicach oraz Politechniki Warszawskiej.